a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2017. július 15., szombat

Költözöm...

... nincs főzés, őrület van, dobozok, zsákok, üres bútorok között sántikálok, a csípőm nagyon fáj, nagyon fáradt vagyok, és úgy egyáltalán nagyon elegem van... egyelőre nem tudok örülni az új kis "öreg néne" házikómnak sem.
... szóval senki ne irigyeljen, mert ez maga a borzalom... mármint egy költözés.
Utoljára költözöm, ezt most nagyon megfogadtam.
Majd, ha egyenesben leszek... ha leszek egyáltalán, most nem úgy tűnik... akkor jelentkezem.
Mindenkinek nagyon köszönöm a kedves kommenteket, és azt is, hogy gondoltok rám.
Katalin nagyon kedves vagy, egészen meghatódtam, de vannak segítőim, a gyerekeim, de nagyon köszönöm a felajánlásodat.








10 megjegyzés:

  1. ♥tudok valamiben segíteni? szívesen megyek, ha szükséged lenne egy pár kézre

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. persze, tudom, hogy vannak gyerekeid, akik segítenek, meg biztosan ismerősök, barátok , rendben, így van ez ,...csak arra gondoltam, itt van a közelemben ez a kedves ember, és most ez szombat vasárnap ritka, hogy ennyire ráérjek, most nincs meleg se, ...csak ajánlás volt, nem kell feszengeni:)))))) ♥

      Törlés
    2. Katalan nagyon-nagyon cuki vagy, nem feszengésből írtam amit írtam, akármennyire is ráérsz, de neked is a hétvége a pihenésé, szó sem lehet arról, hogy ebbe belekavarjak a pakolásommal, mégegyszer nagyon köszi a kevességedet :-) Ismeretleneül is szeretettel ölellek :-)

      Törlés
  2. Anikó nagyon nem irigyellek de kitartás vigyázzál magadra ! Nem tudom hová gondolom miért de ha minden rendben lesz majd jelentkezzél.Addig is puszillak gondolok rád !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen Évi, el kell mennem, túl sok az emlék, túl nagy itt minden, egy vadiúj kis házam lesz a gyerekeim mellett két utcányival, most készült el, hát ezért megyek, hogy ott lehessek a közelükben :-) Köszönöm a kedves szavaidat :-)

      Törlés
  3. Anikó, jó egészséget, és sok szerencsét, békét, megnyugvást kívánok az új otthonodban.
    Mi már az 54 év alatt amióta házasok vagyunk hétszer költöztünk. Nem gyerekjáték az biztos. A jelenlegi helyünkre költözéskor egy egész szoba a padlótól a plafonig dobozokkal volt tele. Azt se tudtam hol kezdjem el a kibontását, létrával másztam a tetejére. De még mindig elmennék innen is, pedig már nehezebb lenne, mert eltelt tíz év és annyival öregebbek lettünk. Még nem adtam fel. Te se adjad fel, majd meglátod, hogy jobb lesz az új helyen. A szívedben, lelkedben levő emlékeket viszed magaddal, de a régi otthonod minden szeglete nap mint nap már nem fog fájdalmas emléket idézni, azt, hogy elvesztetted a férjedet, már nincs ott veled.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lívia nagyon köszönöm a kedves szavaidat, nekem ez most a negyedik költözésem, de az utolsó is egyben, soha többet sehová, mert ez egy őrület, tényleg már csak nyugalmat, békét, egészséget, kiszámíthatóságot, és a gyerekeim közelében való életet szeretnék, komolyan semmi más vágyam nincs. remélem boldog leszek az új életemmel, csak úgy egyszerűen, nagymamásan :-)

      Törlés
    2. Biztos, hogy így lesz ha akarod.

      Törlés